Debata
Vítejte,
můžete se přihlásit nebo registrovat.    Nepamatujete si heslo?
Lunapark
(1 shlédnutí) 1 host
DolůZaložit nové témaPřispět do tématu
Téma: Lunapark
roman (Uživatel)
Fresh Boarder
graph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Re:Lunapark Před 2 rok, 1 měsíc Karma: 1  
A ještě jednou sem vkládám ten článeček z teplického nádraží, aby bylo jasné nově příchozím, na co se tu reaguje.

Vloženo z Vloženo z  
  Reply Quote
vzdarsky (Uživatel)
Fresh Boarder
graphgraph
Uživatelé "offline" Zobrazit profil uživatele
Re:Lunapark Před 2 rok, 1 měsíc Karma: 3  
Ahoj Romane - ta moje invence pramení z lásky parkinsonika k parkům všeho druhu. Mám rád párky s hořčicí, párky v parku, parkoviště, pero Parker, parkhotely, parkůr i parkány. Nediv se tedy, že mám prsty i v budování biblického lunaparku. Protestant jsem, ale nikoliv zas tak konzervativní, jak by se mohlo zdát. Na konzervatoř mě kdysi nepřijali, konzervy moc rád nemám, pivo v plechovkách neuznávám. Tož se jenom třesu a protestuji formou protestních dopisů, protestsongů a protestantismu. Za Boží lunapark! Svatostí ke světskejm!
Omlouvám se ti moc, Romane, za dlouhé mlčení. Některé věci jaksi nezvládám. Ale jde to.

Vloženo z Vloženo z  
  Reply Quote
Roman (host)

Re:Lunapark Před 2 rok, 1 měsíc  
Vašku, Parkinson ti nijak neubral na fantazii. Doufám, že se objevíš v Příchovicích! Připravujeme s Ivankou aktualizaci Šedé volavky, tak kdybys měl nějaké ty rychlokvašky, rychlozkratky, těsny slov, haiku na háku, zenové záseky, blikačky (bez zuřivosti onoho Spar?ana řepky), pošli, šli (jak říká Robert Janda)

Vloženo z Vloženo z  
  Reply Quote
NahoruZaložit nové témaPřispět do tématu